Osteopat med pasient. Foto.

Osteopati som behandling

Osteopati er et system for manuell diagnose og behandling av en rekke medisinske tilstander.  Osteopaten fokuserer på å opprettholde strukturen i kroppen for at den skal fungere optimalt. Ved skader, ulykker, stress situasjoner eller etter sykdommer etc., kan strukturen i kroppen komme i ut av balanse. Ved hjelp av helhetlig innfalsvinkel med basis i kunnskap om anatomi, biomekanikk, nevrologi og patologi forsøker osteopaten å bringe kroppen tilbake til harmoni, helse og normal struktur og funksjon.

Vårt hovedfokus er på gange og holdningsanalyse. Helhetlig manuell behandling for å få sunn helse og bevegelsesfunksjon.

Hvem behandler osteopaten
Mennesker i alle aldre søker hjelp hos Osteopaten og tilpasses de individuelle behovene til hver pasient - på alle stadier av livet fra fødsel til alderdom.

Les mer …
Menneske i bevegelse. Illustrasjon.

Fysioterapi

Obs: Klinikken har ikke drifts/tilskuddsavtaler for fysioterapi. I forhold til Fysioterapi har klinikken spesialkompetanse på  bevegelsesanalyse (gang og løp) og stabiliserende trening på benk.

I Norge kreves det autorisasjon for å ha tittelen fysioterapeut.

Les mer …
Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.